سفارش تبلیغ
صبا ویژن
تکنیک ها و روش های افزایش خلاقیت (یکشنبه 96/7/23 ساعت 3:41 عصر)
تکنیک های خلاقیت به عنوان ابزاری برای رشد خلاقیت و افزایش توان حل خلاق مسئله کمک شایانی به توان فرد در تمام مراحل خلاقیت و فرآیند حل خلاق مسئله می نماید بعبارت دیگر هریک از تکنیک های خلاقیت ، مرحله یا مراحلی از فرآیند خلاقیت را تقویت می کنند این تکنیک ها فردی و گروهی می باشند که تکنیکهای فردی شامل توهم خلاق و تکنیک چرا؟
دسته بندی خدماتی و آموزشی
فرمت فایل doc
حجم فایل 43 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 19
تکنیک ها و روش های افزایش خلاقیت

فروشنده فایل

کد کاربری 7169

تکنیک ها و روش های افزایش خلاقیت

تکنیک های خلاقیت به عنوان ابزاری برای رشد خلاقیت و افزایش توان حل خلاق مسئله کمک شایانی به توان فرد در تمام مراحل خلاقیت و فرآیند حل خلاق مسئله می نماید . بعبارت دیگر هریک از تکنیک های خلاقیت ، مرحله یا مراحلی از فرآیند خلاقیت را تقویت می کنند . این تکنیک ها فردی و گروهی می باشند که تکنیکهای فردی شامل: توهم خلاق و تکنیک چرا؟

تکنیکهای گروهی شامل : طوفان فکری ، دلفی ، سینکتیکس و تکنیکهای مشترک شامل : اسکمپر،در هم شکستن مفروضات ، چرا ، مورفولوژیک که محور اصلی این روش ها و تکنیک ها ، شکستن قالب های ذهنی است.

تکنیک طوفان ذهنی 1-

طوفان ذهنی که یکی از شیوه های برگزاری جلسات و مشاوره و دستیابی به انبوهی از ایده ها برای حل خلاق مسائل می باشد در سال 1938 توسط الکس اس اسبورن ابداع شد . این واژه هم اکنون در واژه نامه بین المللی

وبستر اینگونه تعریف می شود : اجرای یک تکنیک گردهمایی که از طریق آن گروهی می کوشند راه حلی برای یک مسئله بخصوص یا انباشتن تمام ایده هایی که بطور خود به خود و درجا به وسیله اعضا ارائه می شود بیابند.

تفاوت های طوفان ذهنی فردی و گروهی

طوفان ذهنی فردی با تولید طیف گسترده تری از ایده ها همراه است و کمتر منجر به ایده هایی کارا و عملی می شود . نکته ی جالب توجه این است که فرد به هنگام انزوا از گروه دیگر ترسی از انتقاد ندارد و بدون هیچگونه محدودیتی از طرف اعضا برای تجزیه ایده ها آزاد می باشد . اما مزیت طوفان گروهی این است که مشکلات ایده ی فرد بوسیله تجربه و خلاقیت افراد دیگر حل می شود و از بین می رود . اگر بخواهیم نتیجه مطلوبتری از طوفان ذهنی داشته باشیم می توانیم این دو نوع طوفان ذهنی را ترکیب کنیم.

یکی از تکنیک‌های متداول در ایجاد خلاقیت و فعال ساختن اندیشه‌ها به صورت گروهی تکنیک تحرک مغزی است. در این تکنیک مسئله‌ای به یک گروه کوچک ارائه شده و از آنان خواسته می‌شود فی‌البداهه و به سرعت به آن واکنش نشان داده و برای آن پاسخی بیابند. پاسخ‌ها بر روی تابلویی نوشته می‌شوند به طوری که همه اعضای جلسه می‌توانند آنها را ببینند. این امر باعث می‌شود تا ذهن اعضاء به فعالیت بیشتری پرداخته و جرقه‌ای از یک ذهن باعث روشنی ذهن دیگری شود.

اولین دلیل اثربخشی تحرک مغزی افزایش قدرت خلاقیت در گروه است، افراد در حالت گروهی بیش از حالت انفرادی قدرت تصور خلاق بروز می‌دهند. رقابت نیز عامل دیگری است که در جلسات تحرک مغزی موجب افزایش اثربخشی می‌گردد. همچنین عدم وجود انتقاد و ارزیابی‌های سریع باعث می‌شود تا اعضای جلسه با فراغت خاطر به اظهارنظر بپردازند و محیطی مساعد برای خلاقیت ایجاد گردد. نکته دیگری که در مؤثر بودن تحرک مغزی قابل ذکر است فی‌البداهه بودن نظرات است.

این روش که توسط آلکس ازبرن برای استفاده در کارهای تبلیغاتی ابداع شد خودداری کامل از انتقاد است.

تاکید این روش بر این است که اندیشه ها به صورت کنترل نشده و سازمان نیافته و به صورت تخیلی مطرح شوند.

قواعد جلسه در این روش عبارتست از:

هیچ فکری مورد انتقاد قرار نمی گیرد.

هرچه فکرها بکرتر و بدیع تر باشد بهتر است.

هر چه تعداد ایده ها بیشتر باشد بهتر است.

افراد برای بهبود و توسعه ابعاد فکرهایی که ارائه میدهند تشویق میشوند.

همه ایده ها یادداشت می شوند.

هیچ ایده ای رد نمی شود بلکه تکوین می یابد.

یکی از تکنیک های متداول در ایجاد خلاقیت و فعال ساختن اندیشه ها به صورت گروهی تکنیک تحرک مغزی است .در این تکنیک مساله ای به یک گروه کوچک ارائه شده و از آنان خواسته می شود فی البداهه و به سرعت به آن واکنش نشان داده و برای آن پاسخی بیابند.پاسخها بر روی تابلویی نوشته می شوند به طوری که همه اعضاء جلسه می توانند آنها را ببینند.این امر باعث می شود تا ذهن اعضاء به فعالیت بیشتر ی پرداخته و جرقه ای از یک ذهن باعث روشنی ذهن دیگری شود.

چهار اصل در جلسات تحرک مغزی حاکم است:

1- میزان ایده ها و نظرات ابراز شده واجد اهمیت است،چه هر چه نظرات و پیشنهادات بیشتری ایجاد شوند امکان وجود ایده های خلاق و بدیع در میان آنها افزایش پیدا می کند.بنابراین باید شرکت کنندگان در جلسه ترغیب شوند تا هرچه بیشتر به اظهار نظر و ابراز ایده های جدید بپردازند.

2- اعضاء می توانند به تکمیل ،تعدیل و ترکیب ایده های دیگران نیز بپردازند و ایده های خود را بر اساس نظرات آنان بنا کنند.این مساله باید به اعضء جلسه گوشزد شود که می توانند علاوه بر اظهار نظر فردی از نظرات ابراز شده الهام گرفته و نظرات تلفیقی و ترکیبی بسازند و اعلام کنند.البته هیچ یک از افراد حق ندارند نسبت به نظرات دیگران ارزیابی انجام دهند.

 





زندگینامه چند تن از کارآفرینان موفق جهان (یکشنبه 96/7/23 ساعت 3:41 عصر)
«Robert»پس از فارغ التحصیلی از دانشکده «Raffles » در سنگاپور به نزد پدر برگشت تا همراه او به خرید و فروش زمین و مسکن مشغول گردد د رسال 1949 ، «Robert» شرکت خود را تحت عنوان «kuok brothers Sdn Bhd» به ثبت رساند و اندکی بعد تصمیم گرفت شرکت را وارد معاملات شکر نماید در سال 1957 که مالزی خود را از چنگال استعمار انگلستان در آورد و به استقلال رسید«kuok»
دسته بندی کارآفرینی
فرمت فایل doc
حجم فایل 27 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 19
زندگینامه چند تن از کارآفرینان موفق جهان

فروشنده فایل

کد کاربری 7169

Robert Kuokسلطان شکر

ثروتمندترین مرد کشور مالزی که در حال حاضر در هنگ کنگ اقامت دارد با سرمایه ای معادل 5 میلیارد دلار در لیست ثروتمندترین های سال 2005 جهان قرار گرفته است. اگر چه قرار گرفتن نام او را در این لیست باید به انباشت دارایی هایش نسبت داد اما شهرت او در کشورهای مالزی و حتی کشورهای اطراف تنها به سبب مال و ثروتش نیست. دو ویژگی بارز این پیرمرد 82 ساله که از دوران جوانی همراه او بوده است سبب برتری او از دیگران در اذهان عمومی شده است. ویژگی اول او نحوه زندگی و تعاملات اجتماعی اش می باشد. او حتی در این روزهای پیری و کهنسالی همچون یک نجیب زاده با رعایت تمامی اصول و نرم های اجتماعی در مقابل دیدگان عموم ظاهر می شود. کسانی که سالیان سال همراه او بوده اند هرگز لحظه ای را به یاد نمی آورند که او برخوردی خارج از چارچوب قرار دادی خود به نمایش گذاشته باشد. 

ویژگی دوم خنده رویی و خوش برخوردی اوست. این مساله چنان دربین کسانی که با او آشنایی دارند به وضوح به نظر می رسد که آنها به طنز علت شیرینی برخورد او را در سروکار داشتنش با شکر و تجارت آن می دانند. نکته جالب اینجاست که حتی در هنگام عقد قرار دادهای مهم تجاری این خنده رویی و خوش برخوردی بارها و بارها سبب کوتاه آمدن رقبا و طرفین قرار داد شده و پیروزی نهایی او را سبب گشته است. رفتار شیرین او با اطرافیان موجب شده تا مدیران جوانی که هم اکنون تحت تعالیم آموزه های او مشغول فراگیری فنون تجارت هستند،با فراغ خاطر و بی هیچ دغدغه تمامی رمزو رازهای موفقیت در کسب و کار را از او جویا شوند و در سمت های آتی خود به کار برند.

اما در تمامی این مدت علیرغم داشتن این صفات نیکو «kuok» همواره به عنوان مرد شماره یک امپراطوری اش فرمان می راند و بر تمامی امور نظارت دارد مبادا که لحظه ای اهدافش از دیدگان کارمندانش دور بماند و آنها به بیراهه روند.

«Robert kuok Hock-Nien» در سال 1923 در «Johor Bahru» مالزی به دنیا آمد. پدرش یک دلال خرید و فروش مسکن بود که تقریبا سرمایه نسبتا خوبی از این حرفه به دست آورده بود .

«Robert»پس از فارغ التحصیلی از دانشکده «Raffles » در سنگاپور به نزد پدر برگشت تا همراه او به خرید و فروش زمین و مسکن مشغول گردد. د رسال 1949 ، «Robert» شرکت خود را تحت عنوان «kuok brothers Sdn Bhd» به ثبت رساند و اندکی بعد تصمیم گرفت شرکت را وارد معاملات شکر نماید. در سال 1957 که مالزی خود را از چنگال استعمار انگلستان در آورد و به استقلال رسید«kuok» فرصت را غنیمت شمرد و تجارت خود را در سراسر این کشور گسترانید و در فاصله زمانی بسیار اندک تقریبا تمام تجارت شکر را از آن خود نمود . در دهه 1970 ، «kuok» که درصد مهمی از تجارت شکر در سراسر دنیا را از آن خود کرده بود از سوی بازرگانان به لقب « سلطان شکر » خوانده شد و پس از آن به سرعت به سراغ تجارت دیگری در کنار شکر رفت تا مبادا از جریان بازار و نوسانات آن به ناگاه متضرر نگردد.

صنعت آرد اولین صنعتی بود که بعد از شکر به سراغش رفت. با نصب بزرگترین آسیاب آرد در مالزی به راحتی کنترل این محصول را در اختیار گرفت و به سرعت روانه بازارهای خارجی شد. چندی بعد به ساخت هتل های مختلف در مالزی روی آورد و پس از آن بانکی بنا کرد. اوضاع قرار دادهای تجاری او به شکلی شده بود که به سبب هوش بالا و همچنین روابط دولتی که به دست آورده بود، به هر حرفه ای رو می کرد ، در یک چشم بر هم زدن تبدیل به طلا می شد و سودهای فراوانی به سوی او سرازیر می نمود. دیگر کسی نمی توانست او را تنها سلطان شکر بنامد، حضور او در بازار آرد، نفت و گاز ، هتل سازی ، حمل و نقل و زمین و مسکن نیز تقریبا در نقش یک سلطان تمام عیار بود.

تقریبا فرای از شرکت ها و دفاتر و هتل های فراوانی که در مالزی دارد، «kuok » در کشورهایی چون تایلند ، چین ، اندونزی ، فیجی و استرالیا نیز نقش های مهمی در بازار این محصولات ایفا می نمایدو در آنها نیز شعبات بزرگ و گسترده ای دارد. نکته پایانی اینکه افزایش سرمایه او از 1/2 میلیارد دلار در سال 1997 به 5 میلیارد دلار در سال 2005 نشان از آن دارد که کهولت سن هیچ تاثیر نامطلوبی در روند روبه رشد بازرگانی او نداشته و نخواهد داشت.

1- مایکل فررو [ کارآفرینی از راه صبحانه [ !

خیلی از پدر و مادرها از اینکه فرزندانشان علاقه‌ای به خوردن صبحانه ندارند، گله‌مند هستند و خیلی‌های دیگر نیز اصلاً وقت خوردن صبحانه و درست کردن چای و خرید نان تازه و این قبیل کارها را ندارند. شاید بهتر است بگویم حوصله این کارها را ندارند. اما اگر کمی تغییر در خوراک صبحانه به‌وجود آید و به قول معروف برای بچه‌ها میز صبحانه را جذاب‌تر کنیم، مسلماً خواهید دید اشتیاق کودکان به خوردن صبحانه بیشتر می‌شود.

 





پژوهش کار آفرینی طرح تولید لوله های پلیمری (یکشنبه 96/7/23 ساعت 3:40 عصر)
خلاصه طرح عنوان روش تولید لوله های پلیمری لوله های پلیمری با رشد صنعت پلیمر در کشورجای گزین لوله های فلزی شده ودر بازار امروز جایگاه خوبی از لحاظ اقتصادی به خود اقتصاد داده است موارد مصرف لوله های پلیمری جهت لوله کشی آب سرد و گرم و حرارت مرکزی و سیستم های تاسیسات سیالات و هوای فشرده و مواد شیمیایی و اسیدی طبق استاندارد های مربوط و مناسب ب
دسته بندی صنعتی
فرمت فایل doc
حجم فایل 1228 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 59
پژوهش کار آفرینی طرح تولید لوله های پلیمری

فروشنده فایل

کد کاربری 7169

 مقدمه....................................1

خلاصه طرح.........................2

نام مواد اولیه ومشخصات فنی............................3

تحقیقات علمی......................4

ویژگی های اساسی لوله های پلی پروپیلن.........................5

لوله های سان فیت................6

لوله های سان پکس..............7

لوله های پلیمری...................8

اقتصادی بودن طرح.............12

نمونه خط تولید....................13

نیروی انسانی مورد نیاز کارخانه......................................14

نوع مدیریت........................15

کروکی نقشه های ساختمانی 16

فلوچارت سازمانی................17

جدول زمان بندی خط تولید.18

نقشه نصب تجهیزات...........19

محاسبات فنی....................20

اطلاعات فنی ومهندسی.....38

معرفی دستگاه جوش...........39

محاسبات.............................43

مشخصات تجهیزات عمومی.44

هزینه مواد اولیه....................45

هزینه ماشین آلات و تجهیزات آن..................................45

نمودار ستونی تولید سالیانه.............................................47

هزینه وسایل اداری رفاهی.............................................48

جداول مالی........................49

برآورد کل سرمایه ثابت.....54

تعیین هزینه های جاری.......55

ارزش افزوده خالص و ناخالص و نسبتهای آن..................61

مقدمه:

کاهش عمر ساختمانها و تاسیسات ،ضرر و زیانی ناشی از برورز در تاسیسات را همیشه در بر داشته است تکنولوژی امروز برای بر طرف کردن این نواقص هر روز در حال ارائه تولیدات جدیدی است تا ضمن از بین بردن این ایرادات سبب سهولت روشهای اجرایی و پایین آوردن هزینه ها و افزایش عمر محصولات شود . تولید محصولات پلیمری مدتها است که جایگاه ویژه ای در صنعت ساختمان و تاسیسات در کشور ها ی پیشرفته صنعتی پیدا کرده است . اولین بار کلمه پلیمر توسط شیمیدانی به نالت در سال 1835 م به کار رفت و کاربرد تجاری و صنعتی مواد پلیمری در سال 1843 م با کشف کائوچو آغاز شد.

استفاده از لوله و اتصالات پلیمری سالهاست که در اروپا رایج بوده و خصوصیات ویژه آن سبب کاربرد فراوان آن گردیده است . موارد مصرف لوله های پلیمری جهت لوله کشی آب سرد و گرم و حرارت مرکزی و سیستم های تاسیسات سیالات و هوای فشرده و مواد شیمیایی و اسیدی طبق استاندارد های مربوط و مناسب برای مصرف ساختمانی .

لوله های پلیمری از سال 1375 وارد کشور ما شد و در سال 1378 گسترش یافت . پروژه ای که پیش روی شماست ،پروژه ساخت لوله های پلیمری می باشد .

با امید به آنکه روزی صنعت کشور به استقلال کامل خود برسد و دست بیگانگان از صنعت کشور به دور باشد.

خلاصه طرح :

عنوان : روش تولید لوله های پلیمری

لوله های پلیمری با رشد صنعت پلیمر در کشورجای گزین لوله های فلزی شده ودر بازار امروز جایگاه خوبی از لحاظ اقتصادی به خود اقتصاد داده است.

موارد مصرف لوله های پلیمری جهت لوله کشی آب سرد و گرم و حرارت مرکزی و سیستم های تاسیسات سیالات و هوای فشرده و مواد شیمیایی و اسیدی طبق استاندارد های مربوط و مناسب برای مصرف ساختمانی .

محاسن لوله های پلیمری نسبت به لوله های فلزی :

1-نمی پوسد

2-زنگ نمی زند

3-جرم نمی گیرد

4-کاملا بهداشتی است

5-نیاز به عایق کاری ندارد

6-بسیار ارزان و مقرون به صرفه است

7-در مقابل با مواد شیمیای و مصالح ساختمانی مقاوم است

8-برای آب سرد و گرم مناسب است

شرلیط عملیاتی :

تعداد روز کاری : 270

تعداد شیفت کاری : 2

ساعت فعال در روز : در هر شیفت 7.5 ساعت مجوعا 15 ساعت

ساعت فعال در سال : 4050 ساعت

نام مواد اولیه ومشخصات فنی :

1-راندوم کوپلیمر تیپ 3 اصطلاحا pp یا پلی پروپلین

2-مهره برنجی : 100 هزار قطعه در ماه در سایزهای مختلف

3-رنگدانه : 100 کیلو در ماه

4-مسترپیچ

5-مصرف ماهیانه مواد pp : 30 تن

برآورد کل سرمایه ثابت :

هزینه زمین ............ 500000000

محوطه سازی.......... 43000000

ساختمان سازی ....... 277500000

ماشین آلات و تجهیزات ........ 1825000000

تجهیزات عمومی و تاسیسات ...... 98000000

وسایل حمل و نقل ......... 170000000

وسایل اداری و رفاهی........ 14168000

هزینه پیش بینی نشده ........... 124460000

جمع کل سرمایه ثابت: 3052128000

 

تحقیقات علمی :

 





پژوهش کار آفرینی طرح تولید خودکار (یکشنبه 96/7/23 ساعت 3:40 عصر)
فرآیند تولید 1 ساختمان نوک 2 قرار دادن ساچمه و مراحل تکمیل 3 اکسترودتیوپ رنگی 4 برش دادن 5 فرم دادن 6 تزریق توسط ماشین 7 یرداشتن خوشه از قالب و جداکردن از راهگاه 8 مونتاژ کامل و تزریق جوهر 9 بسته بندی
دسته بندی کارآفرینی
فرمت فایل doc
حجم فایل 239 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 71
پژوهش کار آفرینی طرح تولید خودکار

فروشنده فایل

کد کاربری 7169

چکیده نتایج حاصل از بررسی طرح

 

مشخصات طرح:

 

عنوان : طرح تولید خودکار

 

تعریف : یکی از انواع لوازم التحریر

 

مشخصات ویژه:

 

ظرفیت تولید : 5/12 میلیون خودکار در سال

 

فرآیند تولید:

 

1- ساختمان نوک 2- قرار دادن ساچمه و مراحل تکمیل

 

3- اکسترودتیوپ رنگی 4- برش دادن

 

5- فرم دادن 6- تزریق توسط ماشین

 

7- یرداشتن خوشه از قالب و جداکردن از راهگاه

 

8- مونتاژ کامل و تزریق جوهر 9- بسته بندی

 

شرایط عملیاتی:

 

تعداد در روز کاری: 270

 

تعذاذ شیفت: 2 شیفت و مدت کار هر شیفت 12 ساعت(ساعت کار عادی پرسنل 12 ساعت در روز)

 

تعداد کارکنان:

 

مدیریت یا مهندس: 2

 

پرسنل تولیدی: 34

 

کل پرسنل واحد: 52

 

 

 

تاسیسات زیر بنایی:

 

توان برق فرآیند: 100 کیلووات در هر ساعت

 

توان برق تاسیسات: 20 کیلووات در هر ساعت

 

توان برق کل واحد: 200 کیلووات در هر ساعت

 

توان برق اضطراری:

 

کیفیت آب : آب چاه با سختی پائین مقدار مصرفی روزانه 21 مترمکعب در روز

 

سوخت مورد استفاده گازوئیل

 

رفع آلودگی محیط زیست: این واحد آلودگی ایجاد نمی کند

 

زمین و ساختمانها:

 

مساحت زمین : 4000 متر مربع

 

سطوح زیر بنا : سالن 608 متر مربع- انبارها 200 متر مربع- پشتیبانی تولید و تاسیسات

 

220 متر مربع

 

کل ساختمان و زیر بنا: 1234 متر مربع

 

قیمت تمام شده:

 

کل هزینه های ثابت تولید: 000/1 میلیون ریال

 

کل هزینه های متغیر تولید: 747 میلیون ریال

 

قیمت تمام شده(هر عدد): 176 ریال( 8/98 ریال و8/76 دلار)

 

قیمت عمده فروشی:

 

قیمت عمده فروشی در داخل

 

کشور : به طور متوسط 600 ریال

 

قیمت فروش خودکار معمولی

 

در خارج : 900/1 ریال

 

 

 

مدت برگشت سرمایه : سه سال و 5 ماه

 

صرفه جوئی ارزی(درآمد) : 8/3 میلیون دلاردر سال

 

کلیات و شناسایی

تعریف محصول با ویژگیها و مشخصات فنی محصول

 





پنکه سقفی (زیر نظر شرکت پارس خزر ) (یکشنبه 96/7/23 ساعت 3:40 عصر)
عنوان کالا پنکه (بادبزن) سقفی تعریف کالا وسیله ای است با دو یا چند پره که توسط انرژی الکتریکی به حرکت درآمده و بمنظور جابجا کردن هوا در منازل ، محل های کار و موارد مشابه استفاده میشود استانداردهای کلی ناظر به این محصولات استاندارد های شماره 1304 و 1305 می باشد ، ظرفیت تولید 000 50 در سال
دسته بندی برق و الکترونیک
فرمت فایل doc
حجم فایل 42 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 44
پنکه سقفی (زیر نظر شرکت پارس خزر )

فروشنده فایل

کد کاربری 7169

فهرست مطالب

موضوع

صفحه

1- چکیده موضوعات طرح

2- کلیات

1-2- تعریف چگونگی محصول ، ویژگیها و مشخصات فنی و ...

2-2- چگونگی بکارگیری بعنوان کالای سرمایه ای و رابطه ای یا مصرفی

2-3- ارائه دیدگاههای کلی در مورد قیمت و بازار فروش

2-4- برآورد مشکلات فعلی در زمینه تولید فعلی کالا در داخل کشور و چگونگی رفع آنها

3- بررسی ها و برآوردهای فنی

1-3- بررسی تکنولوژی و روشهای مورد استفاده در تولید محصول و قطعات آن

2-3- تشریح مراحل فرآیند تولید منتخب ، ایستگاههای کاری و ...

3-3- کنترل کیفیت محصول

4-3- بررسی و تعیین ظرفیت ، برنامه تولید و ...

5-3- مواد اولیه مورد نیاز ، مشخصات ، منبع تامین و ...

6-3- دستگاهها و تجهیزات مورد نیاز خط تولید

7-3- تجهیزات و تاسیسات عمومی و آزمایشگاهی

8-3- نیروی انسانی مورد نیاز

9-3- زیر بنای مورد نیاز سالن تولید ، انبارها ، آزمایشگاه و ...

10-3- انرژی مورد نیاز خط تولید ، مونتاژ و آزمایشگاه

4- مبانی ارزش اقلام ویژه

1-4- تدوین ، تشریح و تکمیل جداول هزینه های مواد و قطعات سفارشی

2-4- تدوین ، تشریح و تکمیل جداول ارزش دستگاهها و تجهیزات تولید آزمایشگاه ، تعمیرگاه و ....

 

پیوست ها :

پیوست شماره 1- سازندگان دستگاهها و تجهیزات

پیوست شماره 2- سازندگان قطعات سفارشی

پیوست شماره 3- تولید کنند گان مواد اولیه

 

1- چکیده موضوعات طرح :

عنوان کالا : پنکه (بادبزن) سقفی

تعریف کالا : وسیله ای است با دو یا چند پره که توسط انرژی الکتریکی به حرکت درآمده و بمنظور جابجا کردن هوا در منازل ، محل های کار و موارد مشابه استفاده میشود استانداردهای کلی ناظر به این محصولات استاندارد های شماره 1304 و 1305 می باشد ، ظرفیت تولید 000/ 50 در سال

فرآیند تولید : تولید محصول با مونتاژ قطعات خریداری شده . و قطعات سفارشی صورت خواهد گرفت که بطور خلاصه بصورت زیر میباشد :

 





<   <<   16   17   18   19   20   >>   >