سفارش تبلیغ
صبا ویژن
درجه بندی تخم مرغ ها (سه شنبه 96/6/28 ساعت 1:5 صبح)
درجه بندی تخم مرغها بر حسب کیفیت و ظاهر پوسته، سفیده و زرده تعیین میگردد
دسته بندی کشاورزی و زراعت
فرمت فایل doc
حجم فایل 734 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 14
درجه بندی تخم مرغ ها

فروشنده فایل

کد کاربری 8067

درجه بندی تخم مرغها بر حسب کیفیت و ظاهر پوسته، سفیده و زرده تعیین میگردد:

 

1-درجه AA:

 

* پوسته: تمیز-فاقد ترک خوردگی-زبر- سفت - بدون بدشکلی و با فرم طبیعی (بیضی شکل و با یک انتهای پهن تر)

 

* اتاقک هوایی: با عمق کمتر از 3 میلی متر.

 

* سفیده: با قوام و با اندکی ارتفاع-سفیده غلیظ مشهود است-نسبت سفیده غلیظ از سفیده رقیق بیشتر است.

 

* زرده: سفت و باقوام است-در مرکز سفیده قرار دارد- با لبه های مشخص -غشای ویتلین محکم و سفت است-زرده گرد است.

 

* شالاز: برجسته ونمایان است.

 

* نمای پس از شکسته شدن: تخم مرغ سطح کمی را اشغال میکند.

 

* کهنگی: حداکثر 10 روز.

 

2-درجه A:

 

* پوسته: تمیز- فاقد ترک خوردگی- سفت - زبر- بدون بدشکلی و با فرم طبیعی (بیضی شکل و با یک انتهای پهنتر)

 

* اتاقک هوایی: با عمق کمتر از 6 میلی متر.

 

* سفیده: با قوام و با اندکی ارتفاع-سفیده غلیظ مشهود است-نسبت سفیده غلیظ از سفیده رقیق بیشتر است.

 

* زرده: سفت و باقوام است-در مرکز سفیده قرار دارد- با لبه های مشخص -غشای ویتلین محکم وسفت است-زرده گرد است.

 

* شالاز: برجسته ونمایان است.

 

* کهنگی: حداکثر 15 روز.

14 صفحه فایل ورد قابل ویرایش