دسته بندی | صنایع غذایی |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 122 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 52 |
فهرست
) هدف:
هدف پروژه تولید انواع پودرها از جمله پودر خشک صنعتی و پودر آب پنیر به میزان 2750 تن در سال در دو شیفت کاری برای رفع نیازهای کمکی کارخانههای مورد استفاده در مناطق مرکزی ایران (استانهای قم، تهران، اصفهان، سمنان، یزد، مرکزی، قزوین) است.
2) بیان موضوع:
در مورد سرانجام احداث این کارخانه چند مطلب باید به طور کامل مورد بررسی قرار گیرد یکی داده های لازم برای انجام کار است که این داده ها از بزرگترین آنها مثل سرمایه گذاری ثابت تا کوچکترین آنها مثل نیروی انسانی و مواد اولیه قابل شناسایی است که اگر به طور کامل برآورده شود یک قسمت کار به درستی طی شده و نمیتواند تهدیدی برای حرکت باشد. در مورد دادها این توضیح لازم است که مواد اولیه مهمترین داده ها در این کارخانه است که با توجه به وجود مراکز لبنی برای تهیه آب پنیر در ظرفیت پیشبینی شده و دامداریهای فراوان برای تهیه شیر، این مورد با مشکلی مواجه نمیشود. مطلب بعدی که باید به طور کامل مورد بررسی و تجزیه تحلیل قرار گیرد بحث حیاتی فروش محصول که میتواند حرکت و پویایی کارخانه را ادامه دهد با توجه به اینکه موارد مصرف این محصولات زیاد است و این محصولات جزء مکمل و گاهی اصلی کار کارخانجات دیگر است تقاضا برای این محصولات وجود دارد لذا با یک برنامهریزی برای بازاریابی و بازارسازی مناسب میتوان این تقاضا را با عرضهای مناسب پاسخگو بود که با توجه به دو دید داخلی و خارجی در مورد محصولات یعنی توزیع در داخلی و خارج از کشور آیندهای روشن برای آن وجود خواهد داشت. لذا با توجه به توضیحات ذکر شده در مورد این دو محصول که پودر شیر خشک به عنوان محصول اصلی و پودر آب پنیر به عنوان محصول فرعی این کارخانه موفقیت این طرح بسیار زیاد بوده و میتواند تا مستهلک شدن کامل تجهیزات ادامه داشته باشد در نتیجه با توجه به مطالعات انجام شده این طرح تا 10 سال آینده جواب گو است .
3) اهمیت موضوع:
در مورد اینکه به چه علت به فکر عملی گردن این طرح افتاده و این طرح چه اهمیتی دارد باید چند مطلب ذکر شود:
یکی اینکه تقاضا و مصرف برای این محصول بسیار بالاست به طوری که بعضی از کارخانه هایی که این مواد به عنوان مواد مکمل آنهاست کمبود ناشی از این مواد منجر به کیفیت محصولات انها شده یا حتی به علت قیمت بالا بعضی کارخانجات تا حد تعطیلی نیز پیش رفته.
فهرست مطالب |
صفحه |
1) هدف 2) بیان موضوع 3) اهمیت موضوع 4) تشریح محصولات1-4) آب پنیر2-4) پودر آب پنیر 3-4) پودر شیر خشک صنعتی 5) محل اجرای طرح 6) زمین و محوطه سازی 7) فرایند تولید 1-7) پودر شیر خشک کامل 2-7) پودر شیر خشک کم چرب (اسکیم) 3-7) پودر آب پنیر 8)ماشین آلات و تجهیزات 9) تأسیسات و وسایل تأسیساتی 10) وسایط نقلیه و تجهیزات 11) وسایل اداری و تجهیزات آزمایشگاهی 12) هزینههای قبل از بهرهبرداری 13) هزینههای پیشبینی نشده 14) جدول سرمایهگذاری ثابت طرح 15) سرمایه در گردش ناخالص 16) برنامه اجرای پروژه 17)بررسی اقتصادی و بازاریابی1-17) مطالعه بازار 2-17) رقبا: 3-17) پیش بینی ظرفیت تولیدی 4-17) قیمت 5-17) نتیجهگیری بحث اقتصادی و بازاریابی18) محاسبه صرفه جویی ارزی 19) نحوه تامین مالی 20) مواد اولیه و مواد بسته بندی 21) نیروی انسانی مورد نیاز 21) دستمزد مستقیم و غیر مستقیم تولیدی 22) تعمیرات و نگهداری 23) هزینه انرژی 24) هزینه استهلاک داراییهای ثابت 25) هزینههای سربار 26) هزینههای تولید 27) هزینههای اداری و توزیع فروش 28) هزینههای غیر عملیاتی 29) مبانی برآورد فروش 30) قیمت تمام شده و سود 31) جدول پیش بینی گردش وجوه نقد و ترازنامه 32) تجزیه و تحلیل نسبتهای مالی 33) روش های ارزیابی 34) خلاصه طرح |
3 3 4 5 5 7
10 12 13 16 16 17 17 18 19 21 21 22 22 22 22 23 25 25 27 29 30 31 32 33
34 35 36 37 37 38
39 40 40 41 41 42 42 45 50 52
|
|