دسته بندی | کشاورزی و زراعت |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 17 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 14 |
قرقاول : مشخصات بیولوژیکی، اهمیت و سودمندیها نکات مدیریتی در پرورش و کنترل بیماری متداول
معرفی: |
نام علمی |
Phasianus-Clochicus |
1 |
وزن نر(اونس) |
46-41 |
2 |
وزن ماده(اونس) |
34-31 |
3 |
طول(سانتیمتر) |
36-30 |
4 |
سرعت پرواز(مایل در ساعت) |
48-38 |
5 |
محل پراکنش |
علفزارها و بوته زارها |
6 |
نحوه جفتگیری |
پلی گامی(یک نر با چند ماده) |
7 |
فصل لانه سازی |
پیک لانه سازی اردیبهشت تا خرداد |
8 |
تعداد تخم درهر بار(عدد) |
11 |
9 |
مشخصات تخم |
قهوه ای زیتونی |
10 |
طول جوجه کشی(روز) |
23 |
11 |
میزان زنده مانی(سالانه) |
70% |
12 |
مرگ ومیر(سالانه) |
3-2 % |
توضیحات مترجم: یک اونس معادل35/28 گرم
تاریخچه قرقاول در ایران:
پرورش قرقاول در سالهای اخیر در بسیاری از کشورهای جهان به خاطر استفاده از گوشت، رهاسازی در شکارگاهها و بهره برداری به صورت شکار به یک شاخه مهم از پرورش پرندگان تبدیل شده است. با آن که پرورش این پرنده در عمل به دلیل ریزه کاریهایش مشکلاتی را در بردارد اما در مقیاس کوچکتر با توجه به قابلیت استفاده از محیط زیست و نادر بودن نوع وحشی آن، یکی از سودآورترین پرندگان نسبت به دیگرا پرندگان همطراز از خود است.
قرقا ول از جمله پرندگان بومی و نادر در ایران است که در مراتع و بوته زارها زندگی می کند . این پرنده در زبان محلی تورنگ یا تیرنگ نامیده می شود.قرقاول یکی از زیباترین پرندگان ایران است و به نوعی جز مجموعه تنوع زیستی ایران محسوب می شود که با تغذیه از دانه های گیاهی و حشرات می تواند در حفظ محصولات کشاورزی مفید باشد.
14 صفحه فایل ورد قابل ویرایش
|