دسته بندی | کارآفرینی |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 28 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 31 |
پیش گفتار:
استفاده مطلوب از منابع آبی، مسئله ای است که نباید از سوی کارشناسان امور نادیده گرفته شود، زیرا وضعیت اقلیمی کشورمان اقتضا می کند که حداکثر بهره برداری از منابع آبی صورت می گیرد. برای استفاده حداکثر از این منابع در مرحله اول باید از به هدر رفتن آب جلوگیری کنیم در ایران باستان روشهائی را مورد استفاده قرار می دادند که هم اکگنون نیز در اکثر مناطق کشور مرسوم است. از جمله این روشها احداث مخازن ذخیره آب است که پس از انباشتن آب در آن، در مواقع لزوم جهت امور کشاورزی و دامداری و غیره به مصرف میرسد. با توجه به وجود مخازن ذخیره آب که از قبل موجود بوده و همچنین احداث شبکه های آبیاری می توانیم از این منابع آبی جهت پرورش ماهی استفاده نمائیم. البته تجربیات در این مورد اندک است و لازم است متخصصین فن با مشاوره و همکاری، شرایط مساعد جهت انجام این کار را فراهم آورند.
امروزه با توجه به نقش و اهمیت آبزیان در تأمین پروتئین انسان، پرورش انواع آبزیان در سطح وسیعی مورد عنایت و توجه قرار گرفته است. بطوریکه هم اکنون سرمایه گذاری قابل توجهی را به سوی خود جلب کرده و افراد زیادی به این فن روی آورده اندآبیاری jlj Hfdhvd . از طرفی محدودیت صید از دریاها و آبهای آزاد و همچنین افزایش تقاضای بازار، خود عاملی جهت استفاده از آبهای داخلی در پرورش آبزیان می باشد.
در کشور ما علیرغم وجود استعداد های بالقوه فراوانی که در مناطق ساحلی فراهم است، امکانات و استعداد های قابل توجهی نیز در اراضی و آبهای داخلی وجود دارد که می تواند در پرورش آبزیان و تولید مقدار قابل توجهی پروتئین سفید مورد استفاده قرار گیرد. از جمله این امکانات قنوات، چشمه ها و چاههای کشاورزی هستند که یا در مظهر اغلب آنها استخر های کوچک و بزرگ ذخیره آب موجود بوده و یا امکان احداث چنین استخرهائی در مجاورت آنها وجود دارد. با توجه به شرایط و موقعیت خاصی که این استخر ها از آن برخوردار هستند می توان به پرورش ماهی در آنها اقدام نمود. بعضی از این استخر ها با توجه به شرایط محیطی و موقعیت جغرافیائی جهت پرورش کپور ماهیان و بعضی از آنها جهت پرورش ماهیان سرد آبی (قزل آلا)، میتوانند مورد استفاده قرار گیرند. در این جزوه آموزشی صرفاً مسائل مربوط به پرورش کپور ماهیان در استخر های ذخیره آب کشاورزی مورد بحث و بررسی قرار گرفته و امید است مورد استفاده عموم عالاقمندان بویژه روستائیان و کشاورزان عزیز قرار گیرد و در آشنائی هر چه بیشتر آنها با شیلات. علی الخصوص حرفه پرورش ماهی موثر واقع شود.
فصل اول
کلیاتی راجع به پرورش کپور ماهیان
1ـ معرفی کپور ماهیان پرورشی:
کپور ماهیان از گروه ماهیان گرمایی هستند، رشد، نمو و تولید مثل آنها در آبهای گرم با دمای بهینه 20 تا 30 درجه سانتیگراد صورت میگیرد. عمده ترین کپور ماهیان پرورشی عبارتند از:
1ـ کپور معمولی 2ـ کپور علفخوار یا آمور
3ـ کپور نقره ای یا فیتوفاگ 4ـ کپور سر گنده یا بیگ هد
بطور کلی پرورش کپور ماهیان بصورت توأم و در استخر های خاکی صورت می گیرد. هر یک از گونه های مذکور عادت غذایی خاصی دارند و پرورش توأم آنها باعث می شود تا از کلیه سطوح غذاهای موجود در استخر استفاده گردد. در این استخرها هم از طریق کوددهی منظم (جهت تولید غذاهای طبیعی) و هم از طریق دادن غذاهای دستی کلیه احتیاجات غذایی ماهیها تأمین می گردد.
در اینجا بطور جداگانه به تسریح خصوصیات هر یک از گونه های کپور ماهیان پرورشی میپردازیم.
الف ـ کپور معمولی:
از ماهیانی است که بعلت داشتن گوشت وقیمت مناسب در سراسر دنیا پرورش داده می شود.
نژاد پرورشی این ماهی دارای بدنی پهن تر و گوشتی تر از نوع وحشی است. رنگ آن در دو طرف زرد طلائی و در پشت تیره است. هر یک از فلس ها در انتها دارای یک خال سایه رنگ می باشد. باله ها تیره هستند ولی باله دمی گاهی نارنجی یا قرمز رنگ است. از علائم مشخصه این ماهی داشتن بدنی پهن و یک باله پشتی ممند می باشد.
|
دسته بندی | برق و الکترونیک |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 47 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 51 |
پیشگفتار ----------------------------------- 1
مقدمه --------------------------------------- 2
فصل اول:کلیات و سوابق ----------------------- 3
1-1- معرفی اجمالی پروژه------------------------- 4
2-1- معرفی محصول ------------------------------ 5
3-1- نیاز جامعه------------------------------ 6
4-1- مصرف کنندگان --------------------------- 6
5-1- سوابق تولید ---------------------------- 7
فصل دوم: طراحی تولید ------------------------ 8
1-2- فرایند تولید --------------------------- 9
2-2- نمودار فرایند تولید --------------------- 12
3-2- ابزار و ماشین آلات مورد نیاز طرح و منابع تأمین آن 13
4-2- مواد اولیه و منابع تأمین آن ------------- 14
5-2- طراحی استقرار ماشین آلات ----------------- 15
6-2- ظرفیت تولید ---------------------------- 16
7-2- برنامه زمان بندی اجرای طرح ------------- 16
8-2- جایابی و محل اجرای طرح ------------------ 18
فصل سوم: نیروهای انسانی مورد نیاز طرح ------- 19
1-3- نیروی انسانی مورد نیاز------------------- 20
2-3- حقوق و دستمزد -------------------------- 21
3-3- شرح وظایف پرسنل طرح -------------------- 22
4-3- سازماندهی نیروی انسانی ------------------ 23
فصل چهارم: زمین و ساختمانهای مورد نیاز طرح --- 24
1-4- زمین مورد نیاز -------------------------- 25
2-4- ساختمانهای تولید ------------------------ 26
3-4- ساختمانهای خدمات و پشتیبانی ------------- 26
4-4- هزینههای ساختمان سای ------------------- 27
5-4- پلان طرح -------------------------------- 28
فصل پنجم: انرژی تأسیسات حرارتی و برودتی ---- 29
1-5- انرژی برق ------------------------------ 30
2-5- انرژی آب ------------------------------- 30
3-5- سوخت ----------------------------------- 30
4-5- ارتباطات ------------------------------- 31
5-5- تأسیسات حرارتی ------------------------- 31
6-5- تأسیسات برودتی ------------------------- 32
7-5- هزینه انرژی مصرفی ----------------------- 32
8-5- هزینه سرمایهای انرژی و تأسیسات --------- 33
فصل ششم: محاسبات مالی طرح -------------------- 34
1-6- سرمایه کل مورد نیاز و منابع تأمین آن ---- 35
2-6- سرمایه ثابت طرح------------------------- 36
3-6- سرمایه در گردش طرح --------------------- 37
4-6- هزینههای تولید سالیانه ----------------- 38
1-4-6- هزینه انرژی -------------------------- 39
2-4-6- هزینه حقوق و دستمزد ------------------ 40
3-4-6- هزینه مواد اولیه --------------------- 41
4-4-6- هزینه استهلاک ------------------------- 42
5-4-6- هزینه تعمیرات و نگهداری --------------- 43
5-6- هزینه ثابت و متغیر ---------------------- 44
6-6- محاسبه نقطه سر به سر--------------------- 45
7-6- محاسبه قیمت تمام شده --------------------- 45
8-6- محاسبه قیمت فروش ------------------------ 46
9-6- محاسبه سود ناخالص ----------------------- 46
10-6- محاسبه سود خالص ------------------------ 46
11-6- محاسبه دوره برگشت سرمایه --------------- 47
12-6- توجیه اقتصادی طرح --------------------- 47
منابع و مأخذ---------------------------------- 48
پیشگفتار
با در نظر گرفتن شرایط خاص اقتصادی کشور و نقشی که صنایع تولیدی در توسعه اقتصادی میتوانند داشته باشند و همچنین مشکلت کنونی صنایع ناشی از وضعیت ارزشی سیاستهای بازرگانی، مالیاتی، قانون کار و کمبود گرانی مواد اولیه از یکسو مشکلات ناشی از آشنا نبودن به روشهای نوین مدیریتی، کاستی در بهرهوری و کنترل کیفیت عدم استفاده از پروسههای بهینه تولید و روشهای فنی اقتصادی از سوی دیگر نیاز به احداث و راهاندازی کارخانه و کارگاههای متوسط و کوچک تولیدی توسط کارآفرینان قدمهای ارزندهای در بهبود و رشد اقتصادی کشور برداشته شود.
مقدمه
با توجه به پیشرفت روزافزون صنعت برق و همچنین توسعه دستگاهها و ماشینآلاتی که انرژی خود را از برق تأمین میکنند، صنعت نیز نیاز به توسعه در زمینه تولید قطعات و لوازم جانبی دارد.
از جمله این قطعات میتوان به دو شاخ و پریز تک فاز صنعتی که یکی از قطعات مهم و اصلی در تأمین انرژی و همچنین راهاندازی دستگاهها و ماشینآلات صنعتی است، اشاره کرد.
در این پروژه سعی شده است که توضیحات و مشخصاتی راجع به طرح تهیه و تولید دوشاخ و پریز تک فاز صنعتی ارائه شود.
فصل اول
کلیات و سوابق
1-1- معرفی اجمالی پروژه
2-1- معرفی محصول
3-1- نیاز جامعه
4-1- مصرف کنندگان
5-1- سوابق تولید
-1-معرفی اجمالی پروژه
کلیات پروژه به شرح زیر میباشد.
- نام و نوع کالای تولیدی: دو شاخ و پریز تک فاز صنعتی
- تعداد روز کاری در سال: 300 روز
- تعداد شیفت در روز: 1 شیفت
- تعداد تولید سالیانه: دو شاخ 1245000 پریز 1500000
- ساعت کاری در هر شیفت: 8 ساعت
- تعداد تولید در روز: دو شاخ 4150 پریز 5000
- هزینه تولید سالیانه: 2336442139 دومیلیارد و سیصد و سی و شش میلیون و چهارصد و چهل و دو هزار و صد و سی و نه ریال
- سرمایه کل طرح: 2019296558 دو میلیارد و نوزده میلیون و دویست و نود و شش هزار و پانصد و پنجاه و هشت ریال
- نقطه سر به سر: 35%
- مدت برگشت سرمایه: 4/1 سال
- سود خالص: دو شاخ پریز جمع
6308298999 6308161749 1261646075 ریال
- سود ناخالص: دو شاخ پریز جمع
...
|
دسته بندی | بهداشت محیط |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 328 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 16 |
بهداشت روان محیط کار
اهداف بهداشت روانی
بهداشت روان
ویژگی های بهداشت روان
عوامل موثربرسلامت روان
علائم جسمی روانی محیط کار
حجم مشکل بهداشت روان در مراکز صنعتی، خدماتی و تولیدی
اصول اساسی بهداشت روانی
و.....
|
دسته بندی | علوم اجتماعی |
فرمت فایل | ppt |
حجم فایل | 122 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 13 |
|
دسته بندی | عمران و معماری |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 89 کیلو بایت |
تعداد صفحات فایل | 47 |
فهرست
خلاصه طرح
مقدمه
مشخصات مالک طرح کسب و کار
- الف ) شخص حقیقی
مشخصات مکانی
- ابعاد مکان
- فضای مستقیم
- فضای غیر مستقیم و جانبی
- معیار های انتخاب مکان
ماموریت و آینده نگری
- دور نمای کسب و کار
- تولید یا خدمات کار
- نیاز سنجی از دیدگاه مشتری
فرآیند مدیریت تولید
- نوع تولید ات کسب و کار
- ارزش برای مشتریان
- ویژگی خاص خدمت
- جمعیت شناسی مشتریان
شناسایی رقبا
- مسائل قانونی و حقوقی و موانع کسب و کار
- تاریخچه گذشته , اوضاع زمان حال , پیش بینی زمان آینده
- تیم مدیریت
توصیف کسب و کار
- زمان شروع طرح و بهره برداری کسب و کار
- فرصتهای رشد و تهدیدات محیطی کسب و کار
- اطلاعات و خدمات مشاوره ای کسب و کار
تحلیل بازار ارزیابی ریسک
- پذیرش میزان ریسک
- موانع ورود به کار و راه حل های آن
- عوامل پشتیبانی قانونی یا سیاسی کسب و کار
- تأثیر تغییرات تکنولوژی
- تأثیر تغییرات فرهنگی ، جمعیتی ، اجتماعی
- بازار کسب و کار
خصوصیات محصول – خدمت
- ویژگی های خدمت
- نقش خدمت در نزد مشتری
- اطلاعات فنی و دانش مربوطه
تحلیل رقابتی
- رقبای مستقیم
- تبلیغات رقبا
- نقاط ضعف و قوت
تحلیل جغرافیایی محل کار واستراتژی بازار یابی
- دلایل انتخاب از دیدگاه مشتری
- روشهای تبلیغات خدمت
- روش قیمت گذاری
- روش دریافت و استفاده بازخورد از مشتریان
طرح توسعه
- مطالعات و برنامه ها
- میزان دسترسی به تکنولوژی
سازماندهی کسب و کار
- چارت سازمانی
ملاحظات زیست محیطی
- استانداردهای کسب و کار
- مجوزهای مربوطه
- موانع و چالشهای مجوز
مراحل راه اندازی طرح
زمان بندی اجرای طرح
سرمایه گذاری ثابت
هزینه های جاری طرح
سرمایه در گردش ( 2 ماهه )
جمع کل سرمایه گذاری طرح
جدول درآمد طرح
تحلیل مالی
پیش بینی مالی طرح
محاسبه دوره بازگشت سرمایه
اسبه نقطه سر به سر
--------------
تأسیس سالن ورزشی
موضوع طرح :
تأسیس سالن ورزشی
محل اجرای طرح :
قابل اجرا در کلیه مناطق شهری کشور
سرمایه گزاری کل : 6/264
دوره بازگشت سرمایه:
اشتغال زایی : 8 نفر
مقدمه :
در دنیای امروز بیماری ایدز ، مصرف دخانیات و نبود تحرک و ورزش و سوءتغذیه سلامتی بشر را تهدید می کند . بدون شک می توان گفت اگر ورزش در زندگی ما نقش و اهمیت خود را پیدا کند و برای آن برنامه ای داشته باشیم این عارضه های ناخوشایند از بین می روند و یا کمرنگ تر می شوند . زیرا شخص ورزشکار معمولاً سیگاری نمی باشد، به تغذیه سالم اهمیت می دهد و از اعصاب آرامتری برخوردار است ، انرژی خود را درست مصرف می کند و کمتر اهل خشونت و عصبانیت است . ورزش باعث زیاد شدن توده عضلانی بدن و مصرف بیشتر انرژی می گردد تمرینات مرتب ورزشی باعث کم شدن چربی شده و نمی گذارد چاق و بیمار شوید . ورزش پیر شدن و سالمندی را به تأخیر می اندازد . و باعث حفظ تناسب اندام و زیبایی بدن افراد می شود . همچنین از پوکی استخوان جلوگیری کرده و سبب تقویت سیستم اسکلتی بدن می گردد . ورزش خطر ابتلا به بیماری های قلبی ، عروق و سکته های مغزی را کاهش داده و از افسردگی جلوگیری می کند و روحیه فرد را بالا می برد و در زندگی فردی و اجتماعی و شغلی افراد تأثیرات سازنده ای دارد .
زیرا ذهن افراد را تقویت کرده و سبب می شود با انگیزه ای قوی بر معضلات و مشکلات فائق آیند . با توجه به اثرات مثبت ورزش بر سلامت و تندرستی انسان باید به فرهنگسازی ورزشی بیشتر پرداخته شود . از طرف دیگر برای توسعه پایدار در هر جامعه ای علاوه بر برنامه ریزی ، مدیریت صحیح و استفاده از فناوری مناسب ، استفاده از منابع انسانی کارآمد در سالنهای ورزشی نیز اهمیت بسیاری دارد . جامعه ای که نیروی انسانی سالم و شادابی داشته باشد ، این امکان را خواهد داشت که در جهت توسعه واقعی ، سریعتر گام بردارد و نیز دشمنانش هوس تجاوز به آن جامعه را نخواهند داشت .
مشخصات مالک طرح کسب و کار
- الف ) شخص حقیقی :
1- نام و نام خانوادگی : مهدی حسن زاده
2- تاریخ تولد : 1361
3- شماره شناسنامه : 1007
4- مدرک تحصیلی و رشته : لیسانس تربیت بدنی
مشخصات مکانی
- ابعاد مکان: 500 متر مربع
- فضای مستقیم : 300 متر مربع فضای وسایل و دستگاههای ورزشی ، تجهیزات اداری و تاسیسات
- فضای غیر مستقیم و جانبی : 200 متر مربع فضای سرویس بهداشتی ، تجهیزات
امدادی ، آتش نشانی ، کمد های لباس ، بوفه مواد غذایی
- معیارهای انتخاب مکان : نزدیکی به مکان زندگی , بزرگی فضا نسبت به سایر
سالن های خصوصی , شرایط حمل و نقل آسان برای هنر جویان , پر تردد بودن مکان به
لحاظ نزدیکی به چهار راه و حاشیه خیابان اصلی
ماموریت و آینده نگری
- دور نمای کسب و کار :
دور نمای کار یک سالن ورزشی می تواند دستیابی به تجهیزات مدرن روز , استفاده از روشهای کار آمد و بهتر برای گرایش هر چه بیشتر اقشار جامعه به ورزش برای تامین سلامت روح و جسم آنان باشد .
- تولید یا خدمات کار :
با توجه به اینکه میدانیم عقل سالم در بدن سالم است تاسیس یک سالن ورزشی با شرایط مطلوب باعث جذب اقشار مختلف مردم به ورزش شود و سلامت روح و جسم آنان را تامین می کند و از طریق شادابی و نشاط به آنها عرضه می شود .
- نیاز سنجی از دیدگاه مشتری :
با پیشرفت علم و آگاهی هر چه بیشتر مردم به امراض بیماریها مردم در صد آن هستند که از طریق ورزش خود را در برابر انواع بیماریها ایمن سازند بنابر این ورزش نقش و جایگاه بسیار بالایی برای مردم دارد که تاسیس سالن ورزشی این نیاز مهم را برآورده می سازد .
فرآیند مدیریت تولید
- نوع تولید ات کسب و کار :
تاسیس یک سالن ورزشی از انواع خدماتی – غیرستقیم است .
|