سفارش تبلیغ
صبا ویژن
پاورپوینت آشنایی با سیستم و تفکر سیستمی (یکشنبه 96/7/23 ساعت 3:25 عصر)
دانلود پاورپوینت آشنایی با سیستم و تفکر سیستمی در حجم 39 اسلاید همراه با توضیحات کامل ویژه ارائه کلاسی درسهای تجزیه و تحلیل و طراحی سیستم‌ها و روش‌ها و سیستمهای اطلاعاتی مدیریت در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد رشته مدیریت
دسته بندی مدیریت
فرمت فایل pptx
حجم فایل 613 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 39
پاورپوینت آشنایی با سیستم و تفکر سیستمی

فروشنده فایل

کد کاربری 19

عنوان: پاورپوینت آشنایی با سیستم و تفکر سیستمی

فرمت: پاورپوینت (قابل ویرایش)

تعداد اسلاید: 39 اسلاید

دسته: مدیریت ( ویژه ارائه کلاسی درسهای تجزیه و تحلیل و طراحی سیستم‌ها و روش‌ها و سیستمهای اطلاعاتی مدیریت)

این فایل شامل پاورپوینتی با عنوان" آشنایی با سیستم و تفکر سیستمی "می باشد که در حجم 39 اسلاید همراه با توضیحات کامل تهیه شده است که می تواند به عنوان ارائه کلاسی درسهای تجزیه و تحلیل و طراحی سیستم‌ها و روش‌ها و سیستمهای اطلاعاتی مدیریت رشته مدیریت در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد مورد استفاده قرار گیرد. بخشهای عمده این فایل شامل موازد زیر می باشد:

مفهوم سیستم

مولفه‌های سیستم

مشخصه‌ها و عناصر سیستم

تحولات متدولوژی علم

نظریه عمومی سیستم‌ها

نگرش سیستمی

سیستم بسته و باز

آنتروپی سیستم

سازمان در قالب سیستم

کاربرد تئوری سیستم در مدیریت

ویژگی‌های سیستم باز

طبقه‌بندی سیستم‌ها

رویکرد چندسطحی؛ چیستی و چرایی

پاورپوینت تهیه شده بسیار کامل و قابل ویرایش بوده و به راحتی می توان قالب آن را به مورد دلخواه تغییر داد و در تهیه آن کلیه اصول نگارشی، املایی و چیدمان و جمله بندی رعایت گردیده است.

 





پاورپوینت ارزیابی ارگونومیکی پوسچر به روش OWAS (یکشنبه 96/7/23 ساعت 3:24 عصر)
ارزیابی ارگونومیکی پوسچر به روش OWAS
دسته بندی پزشکی
فرمت فایل ppt
حجم فایل 556 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 22
پاورپوینت ارزیابی ارگونومیکی پوسچر به روش OWAS

فروشنده فایل

کد کاربری 7760

 





پژوهش کار آفرینی طرح تیپ شیر پاستوریزه (یکشنبه 96/7/23 ساعت 3:24 عصر)
شیر به عنوان یک ماده ی غذایی ارزشمند نخستین و کامل ترین غذای نوزاد انسان و حیوان را تشکیل می دهد و در تمام طول دوران رشد عنصری حیاتی در جیره غذایی و الگوی تغذیه محسوب می شود
دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل doc
حجم فایل 54 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 33
پژوهش کار آفرینی طرح تیپ شیر پاستوریزه

فروشنده فایل

کد کاربری 7169
به نام خدا
مقدمه

شیر به عنوان یک ماده ی غذایی ارزشمند نخستین و کامل ترین غذای نوزاد انسان و حیوان را تشکیل می دهد و در تمام طول دوران رشد عنصری حیاتی در جیره غذایی و الگوی تغذیه محسوب می شود .

مواد غذایی مختلفی که مورد استفاده بشر قرار می گیرند ، عمدتا به عنوان ماده ی غذایی آفریده نشده اند بلکه یک قسمت از یک موجود جاندار و یا زنده بوده و یا مثل تخم مرغ و عسل جهت برآوردن احتیاجات دیگری از قبیل ازدیاد نسل و تغذیه زمستانی می باشند .

مواد غذایی نباتی هر کدام قسمتی از گیاه و نبات مانند میوه – ریشه – ساقه و برگ می باشند ، در حالی که شیر را به عنوان هدیه ای از مادر به فرزند خویش و به عنوان اولین ماده ی غذایی نوزاد باید شناخت که تمامی مواد غذایی مورد نیاز بدن را داراست

 

مواد متشکله شیر و تأثیر عوامل مختلف بر آنها :

شیر را نمی توان به عنوان مخلوطی از پروتئین – چربی = کربوهیدرات – مواد معدنی و ویتامین ها معرفی نمود . چون مخلوط نمودن این مواد هیچ موقع شیر را به وجود نخواهد آورد و آزمایشات مختلف انجام یافته در این مورد نیز تا به حال نتیجه ای نداده است . مواد متشکله شیر از حالت خیلی ساده تا خیلی پیچیده ( کمپلکس ) که ترکیب و ساختمان قسمتی از آن ها هنوز به طور کامل مشخص و روشن نیست ، عبارتند ار :

«« پروتئین ها – چربی ها – کربوهیدرات ها – مواد معدنی و ویتامین ها »»

تحقیقات زیادی که در این زمینه انجام شده و حتی تحقیقات سال های اخیر هم هنوز نتوانسته اند ترکیبات شیر را با تمام جزئیات آن روشن نماید .

طی روزهای نخست زایمان به لحاظ ایجاد دگرگونی گسترده در ترکیبات آن را « آغوز »

می خوانند .

تغذیه نوزاد با « آغوز » بسیار مهم و ضروری است . وجود « فیزیم » زیاد در « آغوز » آن را ملین می کند و به این ترتیب در تمیز شدن روده های ننوزاد و جلوگیری از تجمع میکروب های مضر نقش اساسی دارد . به همین دلیل وجود پاتن و مواد ایمنی ساز کارشناسان علوم تغذیه مصرف آغوز کاملا طبیعی می دانند . همین کارشناسان در تشریح تفاوت های موجود بین شیر و آغوز می گویند . میزان پروتئین و چربی و در نهایت ماده ی خشک در آغوز بیشتر از شیر است و همچنین به خاطر تفاوت ترکیب پروتئین های آغوز با ترکیب پروتئین های شیر آغوز در مقابل مایه پنیر حساس نبوده و منعقد نمی شود ، بنابراین از آغوز نمی توان پرورش معمول پنیر تهیه کرد و شیر مانند بسیاری از مواد غذایی دیگر خواص خود را به مدت زیادی نمی تواند حفظ کند . شیر به خودی خود حتی اگر در بهداشتی ترین شرایط نیز دوشیده شود ، دارای میکروب است حتی اگر دام از سلامت کامل برخوردار باشد .

 

 





پژوهش کار آفرینی طرح تولیدی لباس کار (یکشنبه 96/7/23 ساعت 3:24 عصر)
موفقیت یک پروژه ی اجرا شده مستقیماً به مدیریت مبتنی بر هدف بستگی دارد،یعنی میزان موفقیت آن به وسیله درجه یا میزان نیل به اهداف، سنجیده می شود مدیریت پروژه،در جهت حصول اطمینان از دستیابی به اهداف پروژه به ما کمک می کند یک پروژه موفق با بکارگیری اصول از سه مرحله تشکیل می گردد
دسته بندی تولیدی
فرمت فایل doc
حجم فایل 38 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 41
پژوهش کار آفرینی طرح تولیدی لباس کار

فروشنده فایل

کد کاربری 7169

عناوین موضوعات  

پیشگفتار

بیان موضوع پروژه

فصل اول:

مدیریت

مدیریت یا سرپرستی

مدیریت پروژه

تعیین هیأت مؤسس

رضایت هیأت مؤسس

تهیه طرح پیشنهادی

معرفی نماینده تام الاختیار

دریافت مجوز فعالیت ذکر شده در طرح

تدوین اساسنامه پیشنهادی

افتتاح حساب در صندوق تعاون

آگهی دعوت از داوطلبان عضویت

آگهی دعوت اولین مجمع عمومی عادی

ثبت نام داوطلبان عضویت در هیأت مدیره و بازرسان به دوره های آموزشی

برگزاری اولین مجمع عمومی عادی

تعریف مجمع عمومی

تصویب اساسنامه

انتخاب اعضای اصلی و علی البدل هیأت مدیره

وظایف و اختیارات هیأت مدیره

انتخاب بازرس یا بازرسان علی البدل

وظایف بازرس یا بازرسان

مدیر عامل

راهنمای علائم

فصل دوم:

برنامه ریزی

مقدمه

فصل سوم :

مدیریت اقتصادی

هزینه های سوخت مصرفی

حق بیمه و پاداش

هزینه تعمیرات و نگهداری ماشین آلات و تأسیسات

هزینه های جاری

هزینه های متفرقه و پیش بینی نشده

فصل چهارم

نتیجه گیری

نظام مدیریت مشارکتی

فهرست منابع و مأخذ

فهرست جداول:

نمودار نحوه انتخاب و تشکیل تولیدی

مشخصات سهامداران و سرمایه آنان

نمونه برنامه ریزی برای یک سال کاری

مشخصات و ظرفیت ماشین آلات(همراه با قیمت)

تأسیسات ساختمانی

هزینه های ساختمانی

مشخصات و ظرفیت ماشین آلات

نیروی انسانی بخش های مختلف پروژه

حقوق پرسنل قبل از تولید

مواد و لوازم مورد نیاز

سرمایه گذاری ثابت طرح

برآورد هزینه های در یک سال مالی

پیشگفتار:

در جوامع بشری بیکاری بعنوان معضل مطرح می باشد که در حال حاضر کشور ما نیز به شکل چشمگیری با آن رو به رو می باشد. این مشکل در بین جوانان و فارغ التحصیلان به صورت عمده مشاهده می شود. مسئولین و برنامه ریزان کلان کشور بدنبال راه حلی مناسب،جامع و در عین حال عملی برای رهایی از این معضل می باشد.

پیشنهاد چیست؟

تمامی افراد در زندگی خود به نوعی با مشکلات و مسائل متفاوتی دست به گریبان می باشند و در این زمینه تمام انرژی و همت خود را برای غلبه بر این مشکلات و مسائل بکار می گیرند و به صورت تنها و انفرادی در این راه قدم بر می دارند.

با توجه به پیشرفتهای گسترده و ایجاد پارامترهای جدید در برهه حساس عبور از هزاره دوم میلادی موفقیت و غلبه بر مشکلات با اقدامات انفرادی،دور از دسترس و بعضاً غیرممکن به نظر می رسند.

از طرف دیگر می دانیم بطور کلی هر عدم موفقیتی ناشی از عدم انتخاب روشهای کارآمد مربوط می باشد. اولین تصمیم در تعیین یک روش انتخاب کار فردی یا گروهی برای اجرای آن روش می باشند. بیائید این انتخاب را ریشه ای بررسی کنیم،یک سؤلال پیش می آید چرا باید به تنهایی به مصاف مشکلات رفت؟ آیا علت عدم موفقیت اشخاص در این نیست که به تنهایی به جنگ مشکلات می روند؟ آیا به نظر شما در این برهه اقدام و عملکرد انفرادی محکوم به فنا نمی باشند؟

نیازها و خواستگاه مشترک افراد در جوامع توسط گروههای متشکل و نظام یافته قابل حصول می باشند. در جهت حل مشکلاتی مانند بیکاری، مسکن و ... اقدام انفرادی ثمربخش نبوده و متضمن همکاری و همیاری گروهی می باشد. در این حالت وظایف و مخاطرات کار بعده این تیم یا گروه بوده و با اطمینان بیشتری می توان به رفع نیازهای معقول امیدوار بود.

...

فصل اول :

مدیریت

1-2 مدیریت یا سرپرستی :

فرایندی است که طی آن مدیر پروژه کارها و منابع ضروری انجام پروژه را برنامه ریزی،نظارت و کنترل می نماید.

2-2 مدیریت پروژه :

عبارت از مدیریت و راهبرد زمان، مواد،نیروی انسانی و منابع مالی جهت تکمیل یک پروژه با روش منظم و اقتصادی در زمان تعیین شده با اعتبارات قابل دسترس و در نظر گرفتن کلیه نکات تعریف شده انجام پروژه موفق با استفاده ماهرانه از تکنیک ها و بودجه مشخص، در زمان معین برای بدست آوردن نتایج در قالب استانداردها می باشد.

موفقیت یک پروژه ی اجرا شده مستقیماً به مدیریت مبتنی بر هدف بستگی دارد،یعنی میزان موفقیت آن به وسیله درجه یا میزان نیل به اهداف، سنجیده می شود. مدیریت پروژه،در جهت حصول اطمینان از دستیابی به اهداف پروژه به ما کمک می کند. یک پروژه موفق با بکارگیری اصول از سه مرحله تشکیل می گردد.

نمودار نحوه انتخاب و تشکیل تولیدی :

 





پژوهش کار آفرینی طرح تولید ظروف پلاستیکی (یکشنبه 96/7/23 ساعت 3:23 عصر)
با ساختن این کا رخانه تولیدی حدود 15 نفر به کا ر مشغول می شوندکه 60 درصد آنها خانم هستند د لیل استفاده خانم ها در این کار این که اولا سطح حقوقی که خانم ها دریا فت می کنند نسبت به مردها بسیار کمتر است و این کار موجب کاهش هزینه ها میشود و دوم با توجه به تجربه هایی که تا کنون از تحقیقات بد ست آمده برای انجام کا رهایی ظریف خانم ها بهتر می توانن
دسته بندی تولیدی
فرمت فایل doc
حجم فایل 45 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 30
پژوهش کار آفرینی طرح تولید ظروف پلاستیکی

فروشنده فایل

کد کاربری 7169

مقدمه :

 

 

 

می دانیم که امروزه پیشرفت صنعت پلاستیک موجب راحتی کارها شده

 

 

 

و همچنین صنعت قالب های پلاستیک با طرحها و نقشها مختلف موجب

 

 

 

میشود که هر مشتری با دیدن طرح ونقش پلاستیکی هر چیزی به طرف

 

 

 

آن کشیده شود و همه شما مطاع هستید که یزد واردکان دو شهری هستند

 

 

 

که بسیا ری از محصولات آنها د ر بسته بند ی ها پلا ستیکی د ر اختیار مشتریان قرار می گیرد.

 

این موضوع باعث می شود که کارخانه های کوچک تولید ی ظروف

 

 

 

پلاستیک شروع به کار کند و ما نیز تصمیم به ایجاد کارخانه پلاستیکگرفتیم .

 

پس از برسیهای زیاد به آین نتیجه رسید یم که برای ساخت یک چنین

 

 

 

کارخانه ای سرمایه اولیه حدودا (3000000000) ریال نیاز است و

 

 

 

مساحت زمین آن بالغ بر 2000 متر مربع ونیاز به 10 -15 کارگر و

 

 

 

کارمند نیاز دارد البته همه اینها تخمینی و برآرودی است و باید مورد

 

 

 

برسی دقیقتر قرار گیرد .

 

 

 

کار آفرینی و آیجاد شغل در جامعه :

 

 

 

با ساختن این کا رخانه تولیدی حدود 15 نفر به کا ر مشغول می شوند

 

 

 

که 60 درصد آنها خانم هستند د لیل استفاده خانم ها در این کار این که

 

 

 

اولا : سطح حقوقی که خانم ها دریا فت می کنند نسبت به مردها بسیار

 

 

 

کمتر است و این کار موجب کاهش هزینه ها میشود و دوم : با توجه به

 

 

 

تجربه هایی که تا کنون از تحقیقات بد ست آمده برای انجام کا رهایی

 

 

 

ظریف خانم ها بهتر می توانند کار کنند با همین دلایل از کارگرهای

 

 

 

خانم استفاده می شود

 

 

 

برسی طرح از نظر اقتصادی :

 

 

 

این کار درامد خوبی برای هر شخص ایجاد می کند و تا چندین سال دیگر

 

 

 

که هیچ جای گزین د یگری برای این گونه قالب های پلا ستیکی نیست و

 

 

 

همچنین می توان با ایجاد طرحهای جدید وزیبا تر و مشتری پسند تر تولید

 

 

 

را افزایش و بازاررا دردست گرفته وهمچنین می توان با کاهش هزینه ها

 

 

 

و کاهش قیمت مشتریان بیشتری را جلب کرد و تولید ی خود را گسترش بدهیم و درآمد را افزایش دهیم .

 

 

 

تاریخچه صنعت پلاستیک:

 

 

 

اولین قدم در مورد صنعت پلاستیک توسط فردی به نام وایسا هیکات انجام گرفت

 

 

 

که تلاش می کرد ماد ه ای به جای عاج فیل به عنوان ماده ای سخت گران قیمت و

 

 

 

همینطور کمیاب کاربردهای فراوانی داشت.وی توانست نیترات سلولز را (که به

 

 

 

غلط نیترو سلولز گفته می شود) از سلولز تهیه کند . پس نیترات سلولز اولین

 

 

 

پلاستیک با منشا طبیعی است.

 

 

 

ویـژگیهای مواد پلاستیکی:

 

 

 

یک ویـژگی مهم موادپلاستیکی درصنعت فرایند پذیر بودن با Processible

 

بودن آن است.اگرماده ای قابل ذوب یا قابل حل باشد درصنعت استفاده است و

 

 

 

گرنه نمی توان از آن استفاده صنعتی کرد.چون نمی توانیم آن را برای تهیه مواد بکار ببریم.

 

ویـژگی سلولز و نیترات سلولز:

 

 

 

سلولزنه قابل حل و نه قابل ذوب است و قبل از ذوب تجزیه می شود .پس فرایند

 

 

 

پذیر نیست . اما نیترات سلولز هم قابل ذوب است. یعنی وایسا هیکات سلولز فرایند

 

 

 

ناپذیر را به نیترات سلولز فرایند پذیر تبدیل کرد.

 

 

 

ویـژگی استات سلولز:

 





<   <<   26   27   28   29   30   >>   >